Sznycelki rybne w moim wydaniu

/ 2 komentarzy / 2 zdjęć


Witam podaję przepis na przepyszne sznycelki z karasia !
Wypatroszone karasie obieramy ze skóry obcinamy płetwy i mielimy dwa razy na drobnym sitku ,do zmielonego karasia dodajemy jajko,sól,pieprz,cebule ,gotową przyprawę do ryb i żeby mięsko miało sztywniejszą konsystencję dodaję troszkę bułki tartej ,formujemy kulki następnie rozklepujemy w rękach aby miało kształt sznycelka obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.Właśnie przed chwilą rozmroziłem sobie te o to karasie i usmażyłem sznycelki , zapraszam wszystkie koleżanki i kolegów na te sznycelki.Pozdrawiam Paweł z Rzeszowa.

 


5
Oceń
(5 głosów)

 

Sznycelki rybne w moim wydaniu - opinie i komentarze

dratwasdratwas
0
możesz to robić z każdymi rybami :-D nic nowego
(2013-02-12 18:29)
majapmajap
0
Wyglądają apetycznie  ***** . Pozdrawiam .
(2013-03-04 09:52)

skomentuj ten artykuł